ODINTAKT

ODINTAKT is dé gespecialiseerde organisatie op het gebied van Lean en Kata voor overheidsorganisaties, zorginstellingen en andere dienstverlenende organisaties (profit en non profit). Een klantgerichte, enthousiasmerende én innovatieve netwerkorganisatie.

Wij zijn een van de eerste bureaus in Nederland die zich volledig op lean en lean organisatie-ontwikkeling richtten. Wij hebben Lean geïntroduceerd in de bouw, bij de overheid, in productontwikkeling en in project management. Wij zijn ook zelf voortdurend gericht op het permanent verbeteren, vernieuwen en verdiepen van onze dienstverlening.

Wij kennen de inhoudelijke processen en de specifieke kenmerken en dynamiek van administratieve, dienstverlenende en project organisaties. Hierdoor zijn wij in staat onze deskundigheid op het gebied van Lean, Kata en organisatieontwikkeling aan u over te dragen en te helpen verankeren in uw organisatie. Samen met u behalen wij soms niet voor mogelijk gehouden resultaten.

Odintakt is onderdeel van de ODINGROEP, dat zich richt op integrale strategie­ en organisatieontwikkeling en change management.